Müzede Selfie Günü Akımına Burhaniye De Katıldı

Müzede Selfie Günü Akımına Burhaniye De Katıldı

15.1.2020

Müze ve ören yerlerine olan ilgiyi arttırmak için geçtiğimiz senelerde başlatılan “Müzede Selfie” günü Burhaniye’de de ilgi görüyor. Burhaniye Belediyesine bağlı Kuvva-i Milliye Kültür müzesini ziyarete gelen misafirler selfie çekinerek, fotoğraflarını sosyal medya da #müzedeselfiegünü etiketiyle paylaşıyor.

Dünya’da birçok ülkenin yanı sıra, Türkiye'de de Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'den fazla müze ve ören yerinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanan selfie günü Burhaniye’de de akım haline geldi.

Müzede Selfie günü, Burhaniye Kuvai Milliye Müzesinde yapılan selfie çekimleriyle kutlanmaya başlandı. Müzeyi gezmek için ziyarete gelenlerin oldukça ilgi gösterdiği selfi akımı sonrası müzenin ziyaretçi sayısında artış gözlemlendi.