Ali Kemal Deveciler

KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARINDA İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Burhaniye Belediyesi Kurban kesim alanlarının temizlik ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdi.

Burhaniye Belediyesine bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçe genelinde belirlenen kurban kesim alanlarının detaylı dezenfekte, temizlik ve haşereyle mücadele çalışmalarını yapmaya başladı.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde Kurban Bayramı öncesinde yapılan çalışmalarda ekipler, hayvansal atıklar nedeniyle oluşabilecek karasinek hamam böceği ve benzeri haşereleri üremelerine önlemek için hayvan kesim alanlarında özellikle ilaçlama işlemlerini aralıksız yürütmeye başladı.

Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla yapılan uygulamalarda ekipler Kurban Bayramı öncesi halk sağlığı ile ilgili gerekli tüm çalışmalarına aralıksız devam edecek.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ