Ali Kemal Deveciler

BAĞIŞÇI BURHANİYELİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Almanya’da yaşayan Burhaniyeli Meltem Değirmenci öncülüğündeki bağışçılar, her sene yaptığı bağışlarına bir yenisini daha ekledi. Burhaniyeli hayırsever bayram öncesi 100 çocuğu giydirerek sevindirdi.

Geçtiğimiz yıllarda da yaptığı bağışlarla adından söz ettiren Almanya’da yaşayan bağışçılar bu sene de Burhaniyeli çocukları sevindirdi. Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaşan bağışçı Meltem Değirmenci Burhaniyeli 100 ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi.

0-14 yaş arası belirlenen çocukların bayram öncesi ayakkabı ve giysi ihtiyaçlarını karşılayan Meltem Değirmenci öncülüğündeki bağışçılar, yaptıkları iyilikten dolayı duydukları minneti belirterek daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Yapılan yardımlardan dolayı bağışçılara teşekkür eden, ihtiyacı karşılanan aileler, Belediye ’nin de bu iyiliğe vesile olduğu için mutluluklarını ifade etti.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ