Ali Kemal Deveciler

PORT İSKELE CAFE & BİSTRO AÇILDI

Burhaniye Belediyesi yeni tesisi “Port İskele Cafe & Bistro”yu hizmete açtı

Burhaniye Belediyesi, “Port İskele Cafe & Bistro”yu Burhaniyelilerin kullanımına açtı. İskele Liman’da Demokrasi Parkı içinde faaliyete başlayan tesis, dünya mutfağı ve kahvaltı menüsüyle fark yaratacak.

Bu sene başında planlanarak yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde vatandaşlara kapılarını açan Port İskele Cafe & Bistro, mimari yapısı ve menü seçenekleriyle dünya mutfağının damak tadını sunmaya başladı.

Burhaniye’den yetişerek ülke genelinde birçok ödüle sahip şef aşçı ve alanında uzman personelle kaliteli hizmet vermeye başlayan cafe & bistro, iç ve dış mekân haricinde terasıyla birlikte marina ve kaz dağları manzarasına sahip. Sabah kahvaltı menüsü başta olmak üzere et ürünleri, pizza, makarna ve dünya mutfağından lezzetler sunacak olan işletme yaz kış vatandaşlara hizmet verecek.

Bu şekilde nezih işletmeleri Burhaniye'ye kazandırmaya devam edeceklerini ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Port İskele Cafe & Bistro, Burhaniye’ye farklı bir tarzla hizmet verecek. Demokrasi Parkıyla güzelleşen İskele Liman, bistro kafemizle renklenerek Burhaniyelilere yakışan bir mekân oldu. Herkesin damak tadına uyan lezzetlerle hizmete açtığımız işletmemiz, Burhaniyelilere hayırlı olsun” dedi.

Port İskele Cafe & Bistro İskele Mah. Kordonboyu Cad. No:50 Burhaniye 7 BALIKESİR

Rezervasyon: 0266-416 10 16

E-BELEDİYE