Ali Kemal Deveciler

ÖREN SAĞLIK KABİNİ VE BEBEK BAKIM ODASI HİZMETE BAŞLADI

Yaz sezonuyla birlikte Burhaniye’nin turist ağırlayan en önemli alanlarının başında gelen Ören, yaşanılacak sağlık sorunları ve bebek bakımıyla alakalı Sağlık kabinini hizmete açtı.

Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren ve Ören yürüyüş yolu üzerinde bulunan sağlık kabini, gerek plajda, gerekse çarşıda yaşanılacak sağlık sorunlarında ilk müdahalenin yapılacağı alan olarak kullanılarak faaliyet gösterecek.

Acil müdahale tansiyon ölçümü, pansuman gibi sağlık hizmetlerinin verileceği kabinde ayrıca, bebekler için bakım alanı da bulunuyor. Tatil için gelen ailelerin bebekleri için alt değiştirme, emzirme gibi hizmetler için de kullanılacak kabin, Haftanın 7 günü saat 10.00 ile 18.00 arası vatandaşlara hizmet verecek.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ