Ali Kemal Deveciler

BURHANİYE’NİN ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİ

Burhaniye Belediyesi, belediye öz kaynaklarıyla aldığı yeni araç filosunu bünyesine kattı. Belediye müdürlüklerinde çalışmak üzere 10 adet hizmet aracını belediye binası önünde sergiledi.

Daha yaşanılabilir bir kent yaratma azmiyle, göreve geldiğinden bu zamana kadar Burhaniye’nin gelişimi için çalışmalar yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, hizmetlerin daha hızlı ve verimli kullanılması adına belediye öz kaynaklarıyla aldığı yeni araç filosunu Belediye bünyesine kattı. Burhaniye’nin alt ve üst yapısında kullanılmak üzere alınan araçlar halkın hizmetinde kullanılmaya başlandı.
Toplamda 10 adet olan ve içlerinde kazıcı yükleyici iş makinesi, havuz kasa damperli kamyon, ambulans otobüs, minibüs başta olmak üzere 2 adet açık kasa kamyonet ve 3 adet kapalı kasa kamyonet Burhaniyelilere hizmet etmeye başladı.

Belediye imkanlarını en iyi ve verimli şekilde kullanarak Burhaniye’ye en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Burhaniye Belediyesi olarak tasarruflu bir plan çerçevesinde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz Belediye ailesi olarak her çalışma arkadaşımızla özverili bir şekilde Burhaniye’nin gelişimi için çalışıyoruz” dedi.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ