Ali Kemal Deveciler

BURHANİYE BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

Burhaniye Belediyesi 2019 yılı faaliyet raporu Belediye meclisi tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.

Burhaniye Melediyesi Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı pandemiden dolayı seyirci katılımı olmadan gerçekleştirildi. Covid-19 virüsü nedeniyle önlemlerin alındığı meclise üyeler ateşleri ölçüldükten sonra maske ve dezenfekte kullanarak toplantıya katıldı. Sosyal mesafe kuralının da uyulduğu toplantıda 2019 faaliyet raporu ve komisyonlara üye seçimleri gerçekleştirildi.

Basın mensuplarının toplantı başlamadan önce görüntülerini almasından sonra oturumun izleyiciye kapatıldığı meclis görüşmesi Belediye Sosyal Medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Yapılan meclis görüşmesinde gündem maddesi olarak ilk, denetim komisyonu raporu görüşüldü. Komisyon raporu sonrası 2019 yılı faaliyet raporu da görüşülerek oylandı. Faaliyet raporu Burhaniye Belediye Meclisi tarafından oy çokluğuyla kabul edildi. Yapılan oylama sonrası Belediye komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi. Seçimler sonrası belediye meclisi gündem konularını görüştükten sonra 7 Temmuz Salı günü yapılacak 2. oturuma kadar oturumu sonlandırdı.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ