Ali Kemal Deveciler

KABOTAJ BAYRAMI BURHANİYE’DE BURUK KUTLANDI

Kabotaj Bayramı Burhaniye’de düzenlenen çelenk töreniyle kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Burhaniye’de düzenlenen çelenk ve bayrak töreniyle kutlandı. İskele yat limanında düzenlenen törene Burhaniye Kaymakam Vekili Şeref Aydın, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Mustafa Kıraç ve ilçe protokol müdürleri katıldı.

Yağlı direk, yüzme yarışı, ördek yakalama gibi etkinlik ve yarışmaların bu sene Covid-19 virüsü sebebiyle yapılmadığı kutlamalarda, denize çelenk bırakma ve bayrağın göndere çekilme töreni gerçekleştirildi.

Burhaniye Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Garnizon komutanının beraber denize çelenk bırakmasıyla başlayan kutlamalarda daha sonra deniz şehitleri için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşıyla birlikte Türk bayrağı göndere çekildi. Bayrak töreni sonrası kutlama sona erdi.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ