Ali Kemal Deveciler

BURHANİYE’DE Kİ SOKAK HAYVANLARINA BELEDİYE DESTEĞİ

Virüs tehdidinin etkisini yaşayan sokak hayvanları Burhaniye Belediyesi tarafından hergün beslenerek tedavi ediliyor.

Korona virüsünün ülkeyi sarmasıyla birlikte insan yaşamının etkilenmesi, sokakta ki hayvanları da zor şartlarda yaşamak zorunda bıraktı. Korona virüsü mücadele ve önleme çalışmaları kapsamında Burhaniye'de büyük özveriyle çalışan ekipler sadece insan yaşamı değil hayvanların da yaşamlarını korumak için mücadele çalışmalarını hızlandırdı.

Sokak hayvanlarının açlıktan ölmemesi için yemek ve mama ihtiyaçları konusunda çalışmalar yapan Burhaniye Belediyesi ilçe genelinde sokakta yaşayan hayvanları periyodik olarak mama ve yemeklerle besleyerek tedavi ediyor.

Evlerinden dışarıya çıkamayan vatandaşların, sokak hayvanlarına yönelik yeterli düzeyde yemek ihtiyaçlarını karşılamamasından dolayı aç kalan hayvanlar Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından her gün besleniyor.

Burhaniye Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi'nde kurulan ekiplerce beslenen hayvanların arasında hasta yada yaralı olanlar varsa ekipler tarafından hemen müdahale edilerek tedavi de ediliyor.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ