Ali Kemal Deveciler

BURHANİYE DEPREM YARALARINI SARIYOR

Burhaniye Belediyesi tarafından toplanan yardımlar tek tek depremzedelerle buluştu.

Burhaniye Belediyesinin öncülüğünde toplanan yardım malzemeleri deprem felaketi yaşayan Malatya’da ki depremzedelere ulaştırıldı.

Elazığ ve Malatya’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası kurduğu acil afet çadırıyla depremzedeler için yardım malzemesi toplayan Burhaniye Belediyesi, toplanan 1 kamyon yardım malzemelerini Malatya Darende ilçesine ulaştırdı.

Deprem bölgesinde, Malatya iline bağlı Darende ilçesinde ki yetkililerle iletişime geçen Burhaniye Belediyesi ilçe genelinde çalışmalar yaparak yardım malzemelerini depremzedelere tek tek dağıttı.

İçlerinde yeni malzemelerden oluşan başta ısıtıcı, battaniye, çadır, mont, bot, bebek bezi, kuru bakliyat gibi malzemeler bulunan bir kamyon yardım malzemesi ihtiyaç sahibi depremzedelerle buluştu.

Deprem bölgesinde ki yaraların sarılmasıyla alakalı görüşlerini bildiren Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Ülke olarak yardımlaşmanın önemini tek yürek olarak gösterdik. Buradan büyük bir sorumluluk örneği gösteren Burhaniyeli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yaranın sarılması adına en büyük sorumluluğumuzu yerine getirdik. Allah bize bir daha böyle acılar göstermesin” şeklinde konuştu.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ