Ali Kemal Deveciler

BAŞKAN DEVECİLER HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADI

Kırsal mahalle meydanlarında ve kahvehanelerinde yaptığı halk toplantılarıyla halkla iç içe yönetim anlayışı sergileyen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler  “Burhaniye’yi birlikte yöneteceğiz”  dedi.

Mahalle buluşmalarına devam eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, geçtiğimiz günlerde Karadere, Kurucaoluk, Bahadınlı ve Yaylacık kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Çözüm odaklı yapılan çalışmalarda, mahallelilerin sorunlarını yerinde inceleyerek çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalar yapan Başkan Deveciler, yaptığı konuşmalarda özellikle birlikte yönetim mesajı verdi.

Deveciler yaptığı konuşmalarda “Mahallelerdeki acil yapılması gereken hizmetleri arkadaşlarımızla görüşüp hemen yapmaya başladık. Öncelikli yatırımları ertelemeden hemen yerine getiriyoruz. Sizler taleplerinizi bize bildirin biz öncelik sıralamasıyla hepsini yapmaya gayret edeceğiz. Biz bu ilçeyi hep birlikte yönetiyoruz ve hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ