Ali Kemal Deveciler

KOCA YÜREKLİ YARDIMSEVER

Nadir Tolun ilkokulu öğrencisinden deprem bölgesine erzak yardımı

Elağız ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası ilçe de yardım seferberliği başlatan Burhaniye Belediyesi, depremzedelere gönderilmek üzere yardım malzemelerini hızla toplamaya devam ediyor.
Yaşanan deprem sonrası Nadir Tolun ilkokulu öğrencisi Ahmet Altuğ, harçlıklarından biriktirdiği parayla kuru bakliyat alarak Burhaniye Belediyesinin yardım çadırına teslim etti.
Deprem sonrası yaşanılanlardan çok üzüntü duyduğunu belirten Altuğ “Ne yapabileceğimi düşündüm. Birikmiş harçlıklarım vardı. Para olarak göndermektense harçlıklarımla marketten makarna, pirinç gibi bakliyatlar aldım. Belediyenin yardım topladığını ve depremzedelere götüreceğini duyunca bende aldığım malzemeleri göndermek istedim” dedi.

Belediye hizmet binası önüne kurulan deprem yardım çadırında çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri depremzedeler için yeni ihtiyaç eşyalarını toplamaya devam ediyor.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ