Ali Kemal Deveciler

PELİTKÖY MEZARLIK YOLU ÇAMUR VE TOZDAN KURTULUYOR

Pelitköy mezarlık yolu, Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla çamur ve tozdan kurtuluyor.

Burhaniye Belediyesi Pelitköy kırsal mahallesinde bulunan Türkmen köy mezarlığının bulunduğu yola parke taş döşüyor. Mahalle sakinlerinin gerek cenaze definlerinde gerekse, mezarlık ziyaretlerinden çamur ve tozdan zorlanarak ulaştığı mezarlık yolu, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla parke taşla döşeniyor.

Mahallenin üst kısmında bulunan mezarlığa ulaşımda zorluklar yaşandığıyla alakalı yapılan çalışmalarda mezarlık yoluna yaklaşık 700 m2 parke taş buluşturuluyor.
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in talimatıyla mahallede yaşanan sıkıntılara yönelik anında çözüm bularak hizmetlerine başlayan Belediye ekipleri, mahallelinin diğer öncelikli ihtiyaçları için de önümüzde ki günlerde çalışmalarına devam edecek.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ