Ali Kemal Deveciler

Değerli Hemşehrilerim;

Hep birlikte yeni bir yıla giriyoruz. 2019 yılının acılarını ve sevinçlerini birlikte yaşadık. 2020 yılına yine ortak kaygı ve umutlarla giriyoruz.

Burhaniye Belediyesi 7’den 70’e kadar halkımızın tüm ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmetleri sunmayı içtenlikle ilke edinmiş bir kuruluş olarak 24 saat görev başındadır. Bu amaç ve doğrultuda ulusal ve ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolu bizim de şaşmaz bir rehberimizdir.

Burhaniye Belediyesi olarak çalışmalarımızda ihtiyacımız olan gücü sizden aldık. Bu gücü hizmet olarak yine sizlere sunmanın çabası içindeyiz.

Değerli Hemşehrilerim;

Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, 2020 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ali Kemal DEVECİLER

Burhaniye Belediye Başkanı