Ali Kemal Deveciler

25 ÇOCUĞUN GİYİM İHTİYACI KARŞILANDI

Burhaniye Kent Konseyi Kadın Meclisi, Burhaniye Belediyesi ve hayırseverlerin desteğiyle 25 ihtiyaç sahibi çocuğun kışlık giyim ihtiyaçları karşılandı.

Burhaniye Belediyesi ve Burhaniye Kent Konseyi Kadın Meclisinin öncülüğünde 25 ihtiyaç sahibi çocuk giydirildi. Nesrin Nazlıer Gürler ve Demet Karakaş Yağcı’nın yanı sıra Uysal Konfeksiyonun da aralarında bulunduğu hayırsever vatandaşların destekleriyle yapılan yardımda, çocukların iç çamaşırlarından montlarına, pantolonlarından botlarına kadar bütün ihtiyaçları karşılandı.

Sosyal yardımların ihtiyaç sahipleri için önemli olduğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bu tür desteklere her zaman öncü olacaklarını belirterek, başta hayırseverlere ve Burhaniye Kent Konseyi Kadın meclisine teşekkür etti.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ