YAYLACIK’A 25 METRE MENFEZ YAPILDI

Yaylacık mahallesi merkezine menfez yapımı tamamlandı.

Burhaniye Belediyesi Yaylacık Mahallesi merkezindeki dereye menfez uzatma çalışması yaptı. Mahalle meydanı civarında yapılan menfezle dere temizlenerek üzerinde trafik akışı sağlanmaya başlandı.

Belediye Fen İşlerine bağlı ekiplerin yaklaşık 5 günlük çalışması sonucu Yaylacık’a 25 metre daha uzatma menfez yapımı tamamlandı. Daha önce yetersiz olan menfezden dolayı dereden kaynaklı sıkıntı yaşayan mahalleli, yeni ekleme yapılan menfezle birlikte hem derenin düzenlenmesine hem de araçlarıyla kolay ulaşım sağlanmasına yönelik çalışmalardan dolayı Belediye’ye teşekkür etti.

Burhaniye Belediyesi ayrıca Yaylacık meydanına bir ekmek fırını da inşa etti. Mahallelilerin özel günlerde toplu olarak yaptıkları ekmek ve yemekler için ihtiyaç duyulan tuğla fırın da mahalle halkının hizmetine kazandırıldı.