30 AĞUSTOS COŞKUSU BURHANİYE’DE KUTLANACAK

Burhaniye Belediyesi, zaferin 97. yılında kutlamalar düzenliyor.

Burhaniye Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yılında kutlama törenleri düzenleyecek. Törenler, Cumhuriyet meydanında Saat 10.00’da İstiklal marşı ve saygı duruşunun yapılmasının ardından Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlayacak.

Çelenk töreninden sonra Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek Halk oyunları gösterileriyle etkinlikler devam edecek.

Burhaniye Belediyesi tarafından akşam saat 21.00’de eski kütüphane önünden meşaleler eşliğinde yapılacak fener alayı yürüyüşü Cumhuriyet meydanına kadar marşlar eşliğinde devam edecek. Etkinlikler kapsamında Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından farklı yörelere ait halk oyunları gösterileri sunulacak.

Kutlamalar 21.30’da Meydanda düzenlenecek Göksel Doğançay konseriyle son bulacak.