Ali Kemal Deveciler

BURHANİYE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM ÖNCESİ TEMİZLİK

Burhaniye Belediyesi Bayram öncesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Kurban Bayramının başlaması öncesinde Burhaniye Belediyesi temizlik işleri, cami, meydan ve özellikle hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine giderek temizliğini yapıyor. Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri, Kemer Sitesinde oturan engelli bir vatandaşımızın da Kurban Bayramı öncesinde evine giderek temizlik yaptı. Evde tek kalan ve ev işlerini yapmakta zorlanan vatandaşımızın  evini, temizlik işleri çalışanlarımız baştan aşağı temizledi. Herkese belediyenin elini uzattıklarını söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler:  “ Burhaniye Belediyesinin işi  halkına hizmet etmek. Belediyemize gelen taleplerini en kısa sürede yerine getirerek vatandaşlarımıza hizmet etmenin sevincini yaşıyoruz” dedi.

CAMİLER VE MEYDANLAR TEMİZLENDİ

Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmaları Kırsal mahallelerde de sürüyor. Bayram öncesi Hisar, Yunuslar ve Ağacık Mahallelerinin Camilerinin genel temizliği ile mahalle meydanlarında temizlik çalışmaları  yapıldı. Halkımızın bayram öncesi yapılan temizliklerden memnun olduğunu ve diğer kırsal mahallelerin de Temizlik İşleri ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde bitirileceği açıklandı.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ