SU KESİNTİLERİ BASKİ SORUMLULUĞUNDA

Burhaniye’de son günlerde yaşanan su kesintilerinin sorumlusunun Burhaniye Belediye’si değil, BASKİ olduğu bildirildi.

Son günlerde yaşanan su kesintilerinin sorumlusu olarak Burhaniye Belediyesi’nin gösterilmesine açıklık getiren Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler; ’’Su kesintisi bazı yerlerde su basıncının düşmesi sonucu üst katlara az su gitmesi,alt yapı yetersizliğinden kaynaklanmaktadır. Biz Burhaniye Belediyesi olarak BASKİ Daire Başkanlığı ile görüştük. Bu görüşmelerimiz devam ediyor. Su sıkıntısını tamamen ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapmalarını kendilerinden istedik. Burhaniye’de yaşanan su kesintilerinin sona ermesi için konunun takipçisi olup sorunu çözdüreceğiz’’ dedi.