Ali Kemal Deveciler

BURHANİYE BELEDİYESİ CENAZE HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR

Burhaniye Belediyesi Cenaze Hizmetleri tüm cenaze işleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Belediyemiz sınırları içerisinde evde vefat edenlerin muayenesini yapılarak gerekli belgelerini tanzim edilip, ilgili kurumlara bildirilmektedir.

Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Cenaze Hizmetleri birimince vefat eden ve Burhaniye Belediyesi sınırlarındaki kabristanlara defnedilecekler için gerekli defin malzemeleri temin edilmektedir. Cenaze malzemelerinin yanı sıra erkek ve kadın cenaze yıkayıcısı, morg hizmeti, mezar tahtası, cenaze nakli ve otobüs temini ile taziye yemeği de mezarlıkta (pilav, ayran) ücretsiz olarak Burhaniye Belediyesi tarafından karşılanmaktadır. Öte yandan cenazesi olan vatandaşların Alo Belediye 0266 412 64 50 hattına ulaşarak bilgi vermeleri, Cenaze Hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmaları için yeterli olacak.

E-BELEDİYE

PROJELERİMİZ