BURHANİYE’Yİ DAHA GÜVENLİ HALE GETİRDİK

Burhaniye Belediyesi olarak 5 yıllık hizmet programı dahilinde ilçede 75 ayrı noktaya mobese kamerası takılarak ilçe jandarma komutanlığı denetimine verilip kent daha güvenli hale getirildi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde göreve geldiği günden bu yana kentin daha güvenli ve yaşanılabilir hale gelebilmesi için çalışan Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın talimatı ile ilçe jandarma komutanlığı ile ortaklaşa bir proje hazırlanarak 75 ayrı noktaya mobese kamerası konuldu.

Maddi değeri 70 bin lira olan mobese sistemi sayesinde Burhaniye’nin Kırsal Mahalleleri ve belediyenin tüm hizmet birimleri olmak üzere 75 ayrı bölgeye konuşlandırılan mobese kameraları sayesinde Burhaniye’de kuş uçurulmuyor.

Konu iler ilgili bir açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, halkın güvenliğinin her şeyden önde geldiğini bildirdi.

Başkan Uysal, “Belediye olarak 70 bin lira harcayarak kurduğumuz mobese kamerası alarak ilçe jandarma komutanlığımız denetiminde hizmete sokulan 75 mobese kamerası sayesinde ilçemiz daha güvenli hale geldi. Kırsal Mahallelerimizde olan hırsızlığın önün geçebilmek amacıyla mahallelerin giriş girişlerine kameralar yerleştirdik. Denetimini de ilçe Jandarma Komutanlığına verdik. Ayrıca mobese kameraları belediyemizin tüm hizmet binaları, sosyal tesislerimiz, kültür merkezlerimiz ve yat limanımızın da aralarında bulunduğu önemli yerlere konuldu” dedi.