BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE 4 CADDE YENİLENİYOR

Burhaniye Belediyesi Bahçelievler Mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Burhaniye’nin farklı mahallelerinde birden fazla ekiple yol yapım çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Bahçelievler Mahallesinde 4 caddede parke taş yol yapımına başladı. İşleri bizzat takip eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yapım çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. 2778, 2779, 2781 ve Hilmi Efe Caddelerinde sürdürülen parke taş yol yapımı Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın kontrolünde ilerliyor.

“Halka hizmet noktasında elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapıyoruz”

Bugüne kadar Bahçelievler Mahallemiz için 34 bin metrekare parke taş yol, 10 bin m2 sathi kaplama yol, 29 bin m2 asfalt yol yaptıklarını bildiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burhaniye’mizin en büyük mahallesi olan Bahçelievler Mahallemiz için bugüne kadar görülmeyen hizmetleri verdik. Yolları, park ve yeşil alanları, alt yapısı gibi hizmetleri verdiğimiz gibi sosyal belediyecilik anlamında okullarımıza, camilerimize, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza her daim destek olduk. Bahçelievler Mahallemizin 4 caddesinde yürütülen çalışmalar en kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine sunacağız. Halka hizmet noktasında elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapıyoruz” dedi.