BURHANİYE BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Burhaniye Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği yemekte ilçedeki öğretmenler bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Burhaniye Belediyesi özel bir program düzenleyerek ilçede görev yapan öğretmenleri akşam yemeğinde buluşturdu. Burhaniye Belediyesi Ahmet Akın Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte Garnizon Komutanı, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda öğretmen ve aileleri katıldı. Yemek programından önce Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde hazırlanan resmi programda ise ilçenin en genç öğretmeni günün anlam ve önemine dair konuşmayı yaparken bu yıl içeresinde emekli olan öğretmenlere de hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Şiirlerin, şarkıların okunduğu programda Açı Koleji öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterileri ile resmi program son buldu.

BELEDİYE GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRETMENLERİNDEN MÜZİK ZİYAFETİ

Misya Sanat Merkezi halkoyunları gösterilerinin ardından sahne alan Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri yaptığı gösteriler ile büyük alkış aldı. İlk olarak sahneye tango ile çıkan Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi gençleri ardından geleneksel Aşuk İle Maşuk oyunlarını sergilediler. Gösterilerinin ardından Burhaniye Belediyesi’nin yemek ikramı ile birlikte Belediye Gençlik Merkezi Öğretmenleri yemek için hazırladıkları özel bir müzik programını sundular. Piyano, yan flüt ve kemanın bulunduğu müzik grubu katılımcılara enstrümantal bir müzik keyfi yaşattı.

BAŞKAN UYSAL “BİZLERİ YETİŞTİRDİĞİNİZ İÇİN SİZLERE MİNNETTARIZ”

Öğretmenler gününe özel olarak hazırlanan programda öğretmenlere hitaben konuşmalarını yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal bizleri yetiştirdiğiniz için sizlere minnettarız diyerek sözlerine başladı. “Toplumda pek çok meslek olabilir ama öğretmenlik bunlar arasında en kutsal, en güzel ve en değerlisidir. Çünkü tüm diğer meslekler de belli bir eğitim sonucunda elde edilir ve bu eğitimin temelini veren öğretmenlerimizdir. Yürüttüğünüz bu ulvi görev için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygu ve düşünceler ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olmuş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Görevini yürütmekte olan ve emekli olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.