BURHANİYE BELEDİYESİ’NİN DAİRELERİ İÇİN İKİNCİ İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Burhaniye Belediyesi’nin planladığı konut projelerinden biri olan, Ahmet Akın Kültür Merkezinin yanında yer alan dairelerin satışı için ikinci ihale tarihi belli oldu. Toplamda 13 adet 3+1 dairenin satışı için Burhaniye Belediyesi 14 Kasım Çarşamba günü ihale yapacak.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye için ortaya koyduğu projelere yenilerini ekleyerek Burhaniye’de ev sahibi olmak isteyenler için 2017 yılında konut projelerini geliştirdi. Burhaniye Mahkeme Mahallesi Kapalı Pazaryeri karşısında 18 daire ve 6 dükkânın yer aldığı konut projelerini bitirerek hizmete sunan Başkan Uysal şimdi de Bahçelievler Mahallesi Ahmet Akın Kültür Merkezi yanında yer alan konutlar için ikinci satış ihalesi tarihini açıkladı. İlki 17 Ekim Çarşamba günü yapılan ihalelerde 7 dairenin satışı yapıldı. 13 adet 3+1 daireler için ikinci ihale ise Belediye Encümen salonunda, Belediye Encümeni huzurunda saat 10.00’da yapılacak. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 49. maddesi gereğince pazarlık usulü ile satışı yapılacak olan dairelerin ihalesi için istenen belge ve evrakların ayrıntılı bilgisine www.burhaniye.bel.tr adresinden ihaleler bölümünden ulaşılabiliyor.

BELEDİYE GÜVENCESİYLE KONUT SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Burhaniye’de yeni ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Belediye güvencesiyle konut projeleri tasarlayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Burhaniye’miz sürekli büyümekte ve gelişmekte olan Körfezin en gözde ilçelerinden bir tanesi… Yaşanan büyüme ve nüfus artışı ile yerel yönetim olarak halkımıza yeni ve modern evler tasarladık ve hizmetlerine sunuyoruz. İlk olarak Mahkeme Mahallesinde yaptığımız konutlar sahiplerini buldu. İkinci olarak Ahmet Akın Kültür Merkezi yanında başladığımız konutların ise satışını yapmaya başladık. Konutlarımız tamamlanarak oturmaya hazır hale geldi. Daireleri alacak olan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.