HER ZAMAN DAHA GÜZEL BİR BURHANİYE’Yİ HEMŞERİLERİMİZ İÇİN HAYAL EDİYOR VE UYGULUYORUZ

Burhaniye Belediyesi, kent estetiği ve yeşil alan görünümü açısından refüj ve kavşaklarda yaptığı peyzaj düzenlemeleri ile takdir topluyor.

Kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği peyzaj uygulamaları ile Burhaniye’ye rengârenk bir görünüm kazandıran Burhaniye Belediyesi, 5 yılda yaptığı peyzaj düzenlemeleri ile halkın takdirini topluyor. Kentsel Peyzaja önem vereceğiz diyerek yola çıkan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 5 yılda Burhaniye’ye estetik bir kimlik kazandırarak, peyzaj uygulamaları bakımdan örnek alınan ilçelerden bir tanesi olmayı başardı. İlçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında kent meydanları, kavşak ve refüjler, şehir girişleri, sosyal tesisler, park, bahçe gibi kamu alanlarında yapılan peyzaj çalışmaları ile modern bir görünüm kazanan Burhaniye’de çalışmalar devam ediyor.

PEYZAJ ÇALIŞMALARINDA ÖRNEK ALINAN BİR İLÇEYİZ

Estetik peyzaj konusunda örnek çalışmalar sergilediklerini ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Vatandaşlarımızın gözüne de ruhuna da hitap eden bir peyzaj düzenlemesi ile şehir yaşantısına ve estetiğine artı değer katmayı önemsiyoruz. Yaşadığımız şehrin konumunu ve önemini biliyoruz. Önemli bir turizm kenti olan Burhaniye’miz de estetik güzellikleri de ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Göreve gelirken kentsel peyzaja önem vereceğiz demiştik! Bugün Burhaniye genelinde yapılan peyzaj çalışmaları ile örnek alınan bir ilçeyiz. Belediyemiz tüm departmanlarıyla Burhaniye’nin en uzak kırsal mahallesine kadar bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman daha güzel bir Burhaniye’yi hemşerilerimiz için hayal ediyor ve uyguluyoruz” dedi.