HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BURHANİYE BELEDİYESİ STANDINA ZİYARET

Bu sene, 24-28 Ekim tarihleri arasında, Antalya ANFAŞ fuar merkezinde 9.’su düzenlenen YÖREX’te, Burhaniye Standı büyük ilgi görüyor. Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Burhaniye Belediyesi standını ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de ziyaret etti.

Yörenin en büyük geçim kaynağı olan zeytinyağlarının tanıtımı için Türkiye genelinde düzenlenen ve en büyük fuarlardan biri olan YÖREX fuarına katılan Burhaniye Belediyesi, kendi adını taşıyan Zeytinyağları ile fuarda boy gösteriyor. Fuarın açılış tarihi olan 24 Ekim’den beri en büyük ilgiyi gören stantlardan bir tanesi olan Burhaniye Belediyesi standı, Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu da ağırladı. Standa gelerek Burhaniye Zeytinyağları konusunda bilgi alan ve zeytinyağlarından tadan Hisarcıklıoğlu’na Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de eşlik etti. Hisarcıklıoğlu, Burhaniye Belediyesi’nin üreticiye örnek olması ve öncü olmasını takdirle karşıladığını ve üretilen zeytinyağları ile Türkiye ekonomisine de katkı sunulduğunu belirtti. Bu konuda zeytin ve zeytincinin sesi olan Burhaniye Belediyesine ve Başkanı Necdet Uysal’a teşekkürlerini sunan Hisarcıklıoğlu başarılarının devamını diledi.