BURHANİYE BELEDİYESİ'NDEN AŞURE HAYRI

Burhaniye Belediyesi, Mübarek Muharrem Ayı ve Aşure Günü nedeniyle vatandaşlara 1000 kişilik aşure hayrında bulundu. Önce Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda, akabinde de Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen aşure ikramına yüzlerce vatandaş katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Cemil Bahadır, kazanların başına geçerek, kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikram etti.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal; birlik, beraberlik, sevgi ve saygının simgesi olan Muharrem Ayı’nın, ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu birlik ve kardeşlik ortamının sağlanmasına vesile olmasını temenni ederek,Bu vesileyle bir kez daha Muharrem Ayı’nın tüm İslam alemine ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.