ÖREN PLAJI’NDA MAVİ BAYRAK DALGALANMAYA DEVAM EDİYOR
Burhaniye’nin eşsiz doğa güzelliklerine sahip Ören Plajı, 2018 yılında bir kez daha Mavi Bayrak’la ödüllendirildi. Gerekli kriterleri yerine getirerek, 2007 yılından beri aralıksız olarak Mavi Bayrak ödülünü almaya hak kazanan Ören Plajı, Burhaniye’nin 4 Mavi Bayrağı’ndan birine sahip olmayı sürdürüyor.

Türkiye’nin en güzel plajlarından biri olan, yeşili ve maviyi bir arada barındıran Ören Plajı, bu yıl da Mavi Bayrak sahibi olmaya hak kazandı. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından belirlenen kriterlere uygunluk şartlarını yerine getiren Burhaniye Belediyesi, turizm cenneti Ören’in bir kez daha Mavi Bayrak sahibi olmasını sağladı. Mavi bayrak ödül törenine; Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Cemil Bahadır’ın yanı sıra TÜRÇEV İzmir ve Kuzey Ege İller Koordinatörü Doğan Karataş, Ören Mahallesi Muhtarı Salih Erdem ve Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) yetkilileri de katıldı. Başkan Uysal Mavi Bayrağı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da BÖMÇED tarafından organize edilen 4’üncü Burhaniye Bisiklet Festivali’ne katılan bisiklet ve doğa sevdalılarından teslim alarak, göndere çekti.