BURHANİYE’NİN ANNELERİ PİKNİKTE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Burhaniye Belediyesi’nin, Anneler Günü’ne özel olarak organize ettiği piknik renkli görüntülere sahne oldu. Ayaklı Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen aileler, çocuklarıyla birlikte gönüllerince eğlenerek, keyifli bir gün geçirdi.

Burhaniye’nin anneleri ve anne adayları, bu sene 13 Mayıs Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde belediye tarafından organize edilen piknikte bir araya geldi. Bu özel gün için düzenlenen etkinliklerle güzel bir gün geçiren annelerin yanında, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ve Meclis Üyesi Sevda Padem de vardı.

Vatandaşların piknik alanına rahatça ulaşımını sağlamak amacıyla Belediye Hizmet Binası önünden ve Öğretmenler Mahallesi Meydanı’ndan Ayaklı Mesire alanına otobüsler kaldırıldı. Annelerin ve çocukların dans, müzik, oyun ve eğlenceyle güzel bir gün geçirmeleri amacıyla her detayın düşünüldüğü organizasyonda, belediye Gençlik Merkezi gösterilerinin yanı sıra Körfez’in sanatçısı Aylin de sahne aldı. Etkinlikte misafirlere keşkek pilav ikram edilirken, Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır da vatandaşlara kendi elleriyle ikramda bulundu.

MİNİK GÖRKEM’İN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Etkinlikte, 1 yaşına giren minik Görkem’in doğum günü de kutlandı. Doğum günü organizasyonu için belediyenin düzenlediği piknik alanını seçen aile, Başkan Uysal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ANNELER EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ

İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı anneleri etkinlikte yalnız bırakmayan Başkan Uysal, annelerin sahip olunan en değerli hazineler olduğuna vurgu yaptı. Uysal, “En yüce varlığımız olan annelerimiz bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Anneler Günü sadece onları anmak için bir vesile. Artık yanımızda olmayan annelerimizi rahmetle anıyoruz. Biz de bu özel günde annelerimiz ve geleceğin anneleri için elimizden geldiğince güzel bir piknik programı hazırladık” dedi.