Burhaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu etkinliği ile kursiyerlerinin emeklerini görücüye çıkardı. Halk Oyunları, el emeği işlemelerin ve dikiş nakış kurslarının ürünlerinin sergisinin bulunduğu yıl sonu etkinliğine Başkan Vekilimiz Yaşar Yılancı katıldı. Halk oyunları gösterileri ile başlayan etkinlikler, Kursiyerlerin ürettiği kıyafet, takı ve çeşitli aksesuarların defilesi ile devam etti. Okuma yazma kursunda başarılı olanlara sertifikalarının verilmesinin ardından sergi açılışını; Tanzanya Büyükelçisi Ali Davutoğlu Eşi Yeşim Meço Davutoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun Eşi Didar Kafaoğlu, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner'in eşi Zehra Mine Öner, Belediye Başkanımız Necdet Uysal'ın eşi Aydan Uysal yaptılar. Etkinliklere Belediye Meclis Üyelerimiz Galip Yardımcı ve Emine Oya Özarkon'un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü ve daire müdürleri de katıldı.