ÇORUK’TAKİ EKSİKLİKLER TEK TEK GİDERİLİYOR

Sorunlu olan kırsal mahallelerdeki eksiklikleri tek tek gideren ve merkez mahallelerle aynı statüye gelmeleri için gerekli tüm çalışmaları tamamlamaya büyük gayret gösteren Burhaniye Belediyesi, Çoruk Mahallesi’ndeki ihtiyaçları gidermeye devam ediyor.

BELEDİYE MÜLKLERİNİN BAKIM ONARIMI YAPILDI

Göreve geldiği günden bu yana bir sıra dahilinde kırsal mahallelere hizmet götürmeye büyük özen gösteren Belediye Başkanı Necdet Uysal, eksikliklerin giderilmesi için canla başla çalışmayı sürdürüyor. Burhaniye’nin Çoruk kırsal mahallesindeki çalışmalarına devam eden belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çoruk - Orjan yolu üzerinde bulunan dere geçişi menfez çalışmasını tamamladı. Belediyeye ait kahvehanenin çatısı ve tuvaletler komple yenilendi. Vatandaşların isteği üzerine cami bahçesine kapalı bir bekleme alanı yapıldı. Muhtarlık binası ve belediye ait bina sıva boya işleri yapımı tamamlandı. Belediyeye ait metruk bir bina yıkılarak, kalan kısmındaki duvarlar tadilattan geçirilerek boyandı. Parke taş döşeme işlemlerinin ardından mahalle yeni bir alana kavuşmuş olacak.

5 BİN METREKARE TAŞ DÖŞENECEK

Çoruk halkının başlıca taleplerinden biri olan parke taş yol yapımının ihale süreci tamamlandığında başlayacağını söyleyen Başkan Uysal, “Önümüzdeki iki ay içerisinde büyük çaplı parke taş işine start vereceğiz. Çoruk Mahallemize yaklaşık 5 bin metrekare taş döşenek” diye konuştu.