Burhaniye Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Burhaniye İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü ekipleri gıda denetimleri devam ediyor.

Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü ekipleri halk sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda denetimlerini sürdürüyor. Burhaniye’de Pazartesi günleri kurulan halk pazarında, gıda satış bölümünde denetimlerini yapan ekipler yapılması gerekenlerle ilgili uyarılarda bulundu. Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kontrollerin devem edeceğini, esnafların cezai işleme maruz kalmamaları için halkın sağlığını yakından ilgilendiren gıda ve hijyen konusunda gerekli önlemleri almasını istedi. Düzenli olarak denetimlerin devam ettiğini bildiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “halkımızın sağlığı adına Pazar yerimizde satış yapan esnaflarımız sürekli kontrol ediliyor. Her hangi bir sorun olmaması adına sürdürdüğümüz çalışmaları İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ile iş birliği içinde yapıyoruz. Zabıta ekiplerimiz yönetmelik doğrultusunda denetimlerine devam ediyor” dedi.