Burhaniye Beleyesi ve Tüm Yerel-Sen arasında 1 yıllık toplu sözleşmeler imzalandı.

Burhaniye Belediyesi bünyesinde görev yapan tüm memurları kapsayan toplu sözleşme, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın makamında geçekleştirildi. Tüm Yerel-Sen ile Burhaniye Belediyesi arasında yapılan sözleşmelere imzalar, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Tüm Yerel-Sen Balıkesir Şube Başkanı Tamer Gençel, ve Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç tarafından atıldı. Toplu sözleşmelerin imza törenine ayrıca Şube Hukuk TİS Sekreteri, Şube İdari Sekreteri Serkan Korkmaz, Şube Örgütlenme Sekreteri Engin Keskin, Sosyal ve Dış İşler Gönenç, Şube Mali Sekretrei Serhat Ekinci, Şube Eğitim Basın Sekreteri Sezer Yıldız Burhaniye Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü imza töreninde hazır bulundu. İmza töreni sırasında Tüm Yerel- Sen Şube Başkanı çalışan memurlara hayırlı uğurlu olmasını dilerken “Sendikamız adına başta Burhaniye Belediye Başkanımız Necdet Uysal’a Başkan Yardımcılarımıza ve Belediyemiz Şube müdürlerine teşekkür ediyorum. Bu sözleşme Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarda ekonominin sıkıntıda olduğu bir dönemde, Belediye Başkanımızın iyi niyetli yaklaşımlarıyla Balıkesir genelinde aldığımız en iyi sözleşme… Buradan tüm Burhaniye Belediyesi çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal da sözleşmenin çalışanlara hayırlı olmasını dilerken “çalışanlarımızın huzuru ve mutluluğu bizim için önemli! Biz kamu hizmeti yapıyoruz. Çalışanlarımız mutlu olmadıkça bu hizmetleri layığıyla yerine getiremeyiz bundan dolayı çalışanlarımızın refahı adına imzaladığımız bu sözleşme hayırlara vesile olur inşallah” dedi.