Burhaniye Belediyesi şehir içinde yaptığı yolların yanı sıra zeytin işçilerini de düşünerek zeytinlik yollarında da bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Burhaniye’nin kırsal mahallelerinde yol yapım ve bakım çalışmaları devam ediyor. Zeytin toplama sezonunun başlamasıyla birlikte zeytinlik yollarında başlanan bakım ve onarım çalışmaları Yabancılar Mahallesinde devam ediyor. Yabancılar Mahallesi halkının zorluk çektiği kayalık olan yol Burhaniye Belediyesi tarafından bakıma alınarak yeniden düzenleniyor. Yolda bulunan taşlık bölüm temizlendikten sonra yeniden düzenlenecek olan yol en kısa zamanda hizmete girecek. Özellikle zeytin toplamak için tarlalarına giden vatandaşların sıklıkla kullandığı yollun yapıldığını gören Yabancılar halkı Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’a teşekkürlerini sunarken memnuniyetlerini belirttiler. Tüm mahallelere eşit oranda hizmet götürmeye gayret ettiklerini ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “şuanda düzenlemesi yapılan yol, Yabancılar mahalle halkımızın bize özellikle bildirdiği yollardandı. Zeytin sezonunun da başlamasıyla birlikte biz de bakım çalışmalarımıza başladık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.