Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında Şahinler Kırsal Mahallemizde, hibe desteği verilen bir zeytinyağı üretim tesisi daha faaliyete geçti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı katılımıyla yapılan fabrikanın açlışına Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Balıkesir İl Koordinatörü M. Zahid Döğdü, Burhaniye Belediyesi Meclis Üyeleri, Burhaniye Ticaret Odası Başkanı, daire müdürleri ve Burhaniyeliler katıldı. TKDK'nın destekleriyle Şahinler Mahallesinde yapımı tamamlanan 'Uğur Özdemir Zeytinyağı Üretim Tesisini' protokol hizmete açtı.