Balıkesir Körfez Beyaz Ay Burhaniye Şubesi Derneği Marmara ve Akdeniz Bölgesi Toplantısı Ahmet Akın Kültür Merkezinde Yapıldı. Toplantıya Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanımız Necdet Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Cemil Bahadır ,Belediye Meclis Üyesi Sevda Padem, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Beyazay Derneği Batı Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil İbrahim Koyuncu, Türkiye SakatlarDerneği Başkanı Balıkesir Şube Başkanı Zeki Uslu, Körfez İlçelerinde Görevli İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Beyazay Derneği üyeleri katıldı. Toplantının sonunda Beyazay Burhaniye Şube Başkanı Güngör Erenoğlu'da Genel Başkan Lokman Ayva tarafından yetki belgesi verirken, Beyazay Derneği Yöneticileri de Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal'a işlemeli seramik tabak hediye etti. Genel Başkan Lokman Ayva, Dünya Şampiyonu Özel Sporcu Muhsine Gezer'e hediye taktim etti.