Balıkesir Süper Amatör lig ekiplerinden Burhaniye Belediyespor, 2017-2018 sezonunu açtı.

Tüm branşların da katılımı ile yapılan sezon açma töreninde yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı- Kulüp Başkanı Necdet Uysal, sporculara katılımcılara kısa bir değerlendirme konuşması yaptı. Kurban kesimi ile başlayan sezon açılışı öncesi Başkan Uysal şunları söyledi. “2002 yılında resmi olarak kurulan Burhaniye Belediye Spor Bünyesinde aktif 10 branşta 571 lisanslı sporcu bulunmaktadır.
Ayrıca spor okullarımız tüm sene boyunca tam sezon olarak faaliyet göstermektedir.
Kuruluşumuzdan bu güne kadar geçen sürede, her zaman spora gönül vermiş dostların hiçbir menfi beklentisi olmadan sadece ve sadece çubuklarımız ve kentimizdeki gençler için mücadele verdikleri kulübüz
Biz kulüp olarak misyonumuz , öncelikle çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik sosyal sorumluluk projesi üretmektir.Bu projelerde yer alan ve alacak hocalarıma, sporcularıma, yönetici arkadaşlarıma ve spora gönül veren Burhaniyelilere bizleri burada yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.
Ayrıca kulübümüz dışında Burhaniye’de faaliyet gösteren diğer spor kulüplerimizin de çalışmalarını destekliyor ve takip ediyoruz.
2017-2018 spor sezonunun sakatlığın olabildiğince az olduğu, dostluğun başarı fair play karşılaşmalarının özüne yansıdığı başarılı bir sezon olmasının temenni ediyor ve sözlerimi sevgi ile noktalıyorum”dedi.