Burhaniye Belediyesporlu Özel Sporcu Muhsine Gezer Milli Takım adına katıldığı 2017 IPC Gençler Şampiyonasında madalyaya doymuyor. Son olarak İsviçrenin Nottwill kentinde düzenlenen 1500 metre bayanlarda birinci olan Muhsinenin başarıları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Londrada düzenlenen T20 800 metre bayanlarda dünya üçüncüsü olan Muhsine Gezer, 4 Ağustosta İsviçrenin Nottwil kentinde düzenlenen, 1500 metre bayanlarda 1. olarak Türk Bayrağını İsviçrede dalgalandırdı. Ayrıca şampiyonanın ilk gününde mücadele eden Muhsine genç kadınlar uzun atlama 18 yaş altında da 4.17 metrelik derecesiyle ikinci sırada yer aldı. Muhsinenin katıldığı her turnuvada bir başarıya imza attığını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Muhsine kızımız bizi gururlandırmaya devam ediyor. Türkiye adına Dünya Şampiyonasında koşan Muhsineden gelen madalya haberleri bizi sevindiriyor. Son olarak1500 metrede Dünya birinciliği haberini aldık. Bu çok önemli ve gurur verici bir şey Burhaniyemizi ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı gururla dalgalandırdığı için Muhsineye ve onunla her daim ilgilenen hocalarına şahsım, Burhaniyeliler ve ülkemiz adına çok teşekkür ediyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum dedi.