Burhaniye hentbol şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Analig Türkiye Hentbol Şampiyonası Finalleri Burhaniye Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Turnuvaya katılan İstanbul, İzmir, Bolu, Çorum, Bursa, Elazığ, Antalya ve Sinop illerini temsil eden takımlar kıyasıya ancak centilmence müsabakalarını tamamladılar. Ev sahipliğini layıkı ile yerine getiren Burhaniye İlçe Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Burhaniye Belediyesi dereceye giren takımlara ve sporcularına ödüller verdiler. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal genç sporculara yaptığı konuşmada “daima azim ve cesaret ile mücadele etmelerini ancak nezaketi de hiçbir zaman elden bırakmamaları gerektiğini belirtti. Müsabakalar neticesinde 1.İzmir, 2.Bursa ve 3.Antalya bölgesi takımları oldular.