BURHANİYE BELEDİYESİ İTFAİYECİLERİ UNUTMADI

Burhaniye Belediyesi itfaiye haftası dolayısıyla Burhaniye itfaiye Daire Başkanlığına ziyaret düzenledi.

Ülkemizde her sene 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye haftası Burhaniye Belediyesi tarafından da yapılan ziyaretle kutlandı.

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli tarafından gerçekleştirilen ziyarette Burhaniye İtfaiye Grup Amiri Fahri Tekbaş ve itfaiye ekibiyle bir araya gelindi.
İtfaiyenin çalışmalarıyla alakalı görüşmelerin yapıldığı ziyarette Belediye itfaiye işbirliklerini geliştirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Yardımcısı Tamer Midilli'nin yaptığı ve Zabıta Müdürlüğünün de eşlik ettiği ziyarette, İtfaiyecilere Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Baklava ikram edildi.